Sabai Tua Thai Massage
Traditionele Thaise
Wat Po massage

         
 

 

HOME

INFORMATIE

TARIEVEN

IMPRESSIE

ROUTE

CONTACT

VACATURES

 


Contact:
Handelsstraat 4, Stadskanaal
Telefoon: 06-28814239
Email: info@sabaitua.nl

 


 

Vacature - Masseur Traditionele  Thaise Massage (m/v)

Sabai Tua Thai Massage in Stadskanaal richt zich op de ontspanningsmassages. In de salon in Stadskanaal geven we traditionele Thaise Wat Po massage, Thaise olie- en aromatherapie, kruidenstempel massage en voetreflex massage. In een Thaise ambiance kunnen onze klanten genieten van onze rustgevende en ontspannende massages.

De functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontvangen van de klanten, beantwoorden van vragen van klanten, zowel mondeling als telefonisch en het verzorgen van massages. Samen met de andere masseuses draag je zorg voor de hygiŽne in de salon en zorg je dat de massageruimte er verzorgt uitziet.

Wij vragen

Wij verwachten van je dat je in het bezit bent van diplomaís voor het geven van de traditionele Thaise massage of bereid bent hiervoor een opleiding te volgen aan de Wat Po Traditional Massage School. Tevens verwachten we dat je Thaise en Nederlandse taal beheerst, zowel in woord als in geschrift. Beheersing van de Engelse en/of Duitse taal is een pre. Je moet in het bezit zijn van een Nederlandse verblijfsstatus voor langer dan 3 maanden. Als je klantvriendelijk bent en in een klein team kan werken zoeken wij jou.

Wij bieden

Een leuke baan waarin je een diversiteit aan klanten zult ontmoeten, zowel uit binnen- als uit buitenland. Wij bieden in principe een fulltime dienstverband (40 uur) en een goed salaris. Je werkt in een gezellig team van professionals in een informele omgeving. Sabai Tua Thai massage heeft prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie

Wilt u meer weten over Sabai Tua Thai Massage of over deze functie, kijk dan op www.sabaitua.nl of neem contact op met Sujittra Laophuttha op 06-28814239.

Solliciteren naar deze functie?

Stuur je motivatiebrief met CV voor 30 november 2018 naar:
Sabai Tua Thai Massage
T.a.v. Sujittra Laophuttha
Dollard 3
9642 JA Veendam

Of email de motivatiebrief met CV naar info@sabaitua.nl

 

 

Sabai Tua Thai Massage - Traditionele Thaise massage | Handelsstraat 4 | 9501 ET Stadskanaal | 06-28814239 | KvK 54393051