06- 288 14 239   

info@sabaitua.nl

Traditionele Thaise Wat Po Massage

Wilt u ook heerlijk ontspannen

In verband met vakantie zijn wij vanaf dinsdag 7 november 2023 t/m dinsdag 5 december 2023 gesloten. We zijn wel bereikbaar voor het maken van afspraken. 

Welkom bij Sabai Tua Thai Massage

Bij ons kunt u terecht voor traditionele Thaise Watpo massage, Thaise oliemassage(s), kruidenstempel massage en Thaise voetreflex massage. U kunt de massages ook combineren jacuzzi of meerdere soorten massages. Ook duo massage is mogelijk. Al onze masseuses zijn gediplomeerd conform de massage leer van de Watpo Thai Traditional Massage School in Bangkok. Zij hebben ruime ervaring met de massagetechnieken. Zij zullen u een ontspannende en verkwikkende massage geven. Wij gebruiken traditionele thaise massage olie, die u een ontspannen en verkwikkend gevoel geven.

De Watpo massage en voetreflexmassage worden gegeven in de openbare ruimte. Voor de oliemassages, massage in combi met jaccuzi en de kruidenstempel massage zijn besloten ruimtes beschikbaar.

Sabai Tua is een nette massagesalon en verricht GEEN erotische of intieme massages.

Wij zijn de laatste tijd telefonisch lastiger te bereiken vanwege beperkte bezetting. Wij zijn drukdoende hier oplossingen voor te zoeken, maar dit vergt helaas langer tijd dan we gehoopt hadden. Krijgt u geen telefonisch contact stuur ons dan een Whatsapp bericht. Wij reageren zo spoedig moeglijk op deze berichten. Tevens verzoeken wij u een afspraak te maken indien u langs wilt komen. Zo voorkomt u dat u voor een dichte deur staat met het bekende papiertje dat we opdat moment bezet zijn. Een afspraak bij voorkeur een dag van te voren of eerder, anders kunnen we helaas niet garanderen dat u nog terecht kunt.